Ga je op reis? Dan is niets zo belangrijk als een aantal goede gadgets om je te beschermen tegen de prachtige, maar soms heftige omstandigheden waarin de natuur je kan laten verkeren. Denk aan een dik jack, een fijne afritsbroek of een goed ventilerende blouse. Het is de truc om met weinig al voldoende te hebben; kwaliteit gaat ver boven kwantiteit. Een merk die dit helemaal begrijpt is zonder twijfel The North Face.

Hou je van reizen, avontuur en/of sport? Dan ken je het merk waarschijnlijk al. North Face heeft mij nog nooit teleurgesteld en is daarom mijn allergrootste vriend tijdens mijn reizen.

Gemaakt om te ontdekken

Het merk is niet voor niets vernoemd naar de koudste kant van een berg. Het staat voor ontdekken en tot het uiterste gaan. ‘Het leveren van het beste materiaal aan onze atleten en de moderne ontdekkingsreiziger, het behoud van de natuur ondersteunen en het inspireren van een wereldwijde ontdekkingsbeweging.’, dat is het doel. Dat zegt wat mij betreft al genoeg. Bij North Face uitrustingen gaat het niet om hoe modieus iets is, het draait om de beleving.

North Face staat erg bekend om zijn tassen. Met inspiratie vanuit extreme outdoor sporten zijn de rugzakken van alle gemakken voorzien. Er is niet echt een standaardmodel. Voor iedere liefhebber is een perfecte editie en dat maakt het merk juist zo razend populair. Houd je bijvoorbeeld van wandelen? Ga dan voor een model met veel verschillende zijvakken, met de grootte afhankelijk van je hoeveelheid bagage. Touwtjes maken het makkelijk om je trui of jas op je tas te binden. Met het grote aanbod zorgt North Face ervoor dat alles mogelijk is.

Multifunctionele jassen

Niet alleen de tassen, maar ook de jassen van North Face zijn een waar genot. Het zijn misschien niet de goedkoopste jacks, maar ze bieden je bescherming tegen wat voor weertypen dan ook. Van windjacks tot regenjassen en sinds een tijdje zijn daar ook de 3 in 1 jackets. Deze zijn én voldoende ventilerend én waterdicht én lekker warm. Je kunt verschillende onderdelen eraf of erop ritsen en het weegt niks. De ideale jas voor wanneer je een land gaat bezoeken met een ingewikkeld klimaat.

Eén van de 3-in-1 jassen van The North Face

Naast jassen en tassen biedt North Face nog veel meer. Te veel op te noemen. Daarom is het verstandig om je goed te oriënteren en te zoeken naar items die bij jou én jouw avonturen passen. Laat je niet overdonderen door het grote aanbod maar neem de uitdaging aan, net zoals North Face dat zou doen 😉


Dit artikel is gerealiseerd vanuit een samenwerking.

Leave a comment