Ik ga op reis en ik neem mee…? Juist, dat is de grote onvermijdelijke vraag die jezelf stelt wanneer je voor een langere periode weggaat. Het is dan ook van groot belang dat je er even de tijd voor neemt om alles bij elkaar te zoeken en na te gaan wat hoofd- en bijzaak is. Iets dat zeker in de top 3 van meest belangrijke spullen staat is een goed paar schoenen. Je hebt namelijk een exemplaar nodig waar je dagen op kunt lopen, zonder ergens last van te hebben. Een perfecte kandidaat is de Teva Hurricane; dé sandaal die ervoor zorgt dat je optimaal van je vakantie kunt genieten!

Teva is een merk opgericht door een fanatieke rafter, die opmerkte dat er een groot gebrek aan degelijke schoenen was voor watersport-liefhebbers. De rafter bevestigde een nylon band aan zijn slippers en het eerste model was geboren. Het maakte een heuse doorbraak en in no time werd Teva enorm populair, onder watersporters maar ook onder andere avonturiers. Het merk staat voor degelijkheid, functionaliteit en sportiviteit. Je kunt de schoenen dan ook tijdens iedere activiteit dragen, of het nou tijdens het wandelen, fietsen of raften is.

Hallo Hurricanes!

Dat alles geldt ook voor de Hurricane sandalen. Het model is een grote favoriet onder reizigers, mede doordat je er moeiteloos hele dagen op kunt wandelen. De zool is namelijk voorzien van een zachte demping en dat geeft je voeten de juiste dosis comfort. Pijn aan je voeten is verleden tijd met de fijne zool, maar ook door de kleine kussentjes tussen de bandjes en je voeten. Dat maakt het inlopen een stuk gemakkelijker.

Waarom is de Hurricane beter dan andere sandalen? Onder andere door zijn duurzaamheid. Je kunt gerust jaren doen met een model, zonder je zorgen te maken over loskomende onderdelen of andere slijtage. Het is de investering dus 100% waard. Je hoeft ook niet bang te zijn voor vochtigheid; het is tenslotte een sandaal dus je voet kan voldoende ademen en het materiaal kan tegen water. Twijfel dus niet wanneer je tijdens een wandeling door een beekje moet waden of iets aan je voeten wil tijdens het zwemmen om scherpe steentjes te vermijden. Je kunt er gewoon een duik mee nemen.

Teva’s zijn werkelijk de beste keuze wanneer je op reis gaat. Ze zijn dus licht, comfortabel en ze gaan lang mee, ook al leg je een intensieve route af! Dus, ik ga op reis en ik neem mee…?

———

Dit artikel is gerealiseerd vanuit een samenwerking.