Hi!

Neem een voormalig buitensportinstructeur en een online marketeer die allebei gek zijn op hun tent en rugzak, een passie hebben voor de wereld ontdekken en een liefde voor CrossFit delen. Laat ze samen fantaseren over lange reizen, crossfitten op nieuwe plekken en brainstormen over manieren om hun ervaringen met anderen te delen en Dutchies Abroad is geboren!

 

Wij zijn Juul en Britte, twee wereldreizigers die het liefst het onbekende opzoeken. We houden van de ongebaande paden en dagen onszelf graag uit om nieuwe dingen uit te proberen. Op onze blog delen we onze ervaringen, geven we tips om het meeste uit je reis te halen en laten we je de mooiste plekjes van de wereld zien, ook bínnen Nederland.

 

Heb je vragen? Stel ze gerust via het formulier op deze pagina of via ask@dutchies-abroad.com. Je kan natuurlijk ook bij ons aanhaken op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Britte Koppel

Dutchies Abroad over ons Britte

Al jaren in de ban van reizen en wil dan ook maar wat graag de wereld ontdekken! Grenzen verleggen, het avontuur opzoeken en dat in combinatie met overal ter wereld crossfitten, dat klinkt voor haar als een droom. Wordt ook heel blij van lekker eten, houdt van slenteren door onbekende steden en probeert zo nu en dan de fotografe uit te hangen. Met wisselend succes… Overdag druk met haar eigen marketing- en communicatiebureau en is constant op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf én haar bedrijf te verbeteren. Voor haar is reizen een manier om jezelf te ontdekken.

Juul Sam

Dutchies Abroad over ons Juul

Weet niet beter dan kamperen in de zomervakantie. Waar wandelen vroeger ‘moest’, is het nu iets wat hij graag doet en heeft hij zelfs een buitensportopleiding gedaan. Heeft met name in Slovenië gewerkt en kwam daar aan zijn benodigde dosis adrenaline. Nu hij weer in de schoolbanken zit, zoekt hij thuis zijn uitdaging in CrossFit. Sinds hij de fotocamera van Britte heeft gevonden, is hij niet meer achter de camera weg te slaan en probeert hij in zijn vrije tijd de kneepjes van de fotografie onder de knie te krijgen.

Samenwerken?

Lijkt het je wat om op een laagdrempelige, passende manier in contact te komen met je doelgroep? Dan maken we graag kennis met jou en je merk, reisbestemming of product. Wij werken altijd met op maat samenwerkingen en bieden jou én daarmee onze lezers geen ‘one size fits all’.

 

We kunnen onze website en sociale kanalen op verschillende manieren inzetten, afhankelijk van de doelen die je met jouw campagne wilt bereiken. Social sponsoring, advertorials, persreizen, affiliate programma’s, gastartikelen… Er is veel mogelijk! Britte’s achtergrond in online marketing helpt je om het allermeeste uit je campagne te halen.

 

Met deze bedrijven hebben we al leuke en succesvolle samenwerkingen opgezet:

Wil je meer weten over de mogelijkheden of gewoon eens sparren? Stuur even een mailtje naar ask@dutchies-abroad.com of neem contact met ons op via Facebook.

Een kleine disclaimer

Bij advertorials of gesponsorde reviews zullen we altijd onze lezer in het achterhoofd houden. Alle artikelen op Dutchies-Abroad.com zijn gebaseerd op onze eigen mening of eigen ervaringen, zelfs als voor de inhoud ervan betaald is. Voor onze lezers communiceren we dit duidelijk door de tag ‘advertorial’ onder het artikel toe te voegen. We zijn eerlijk en open over onze mening naar onze volgers en zullen een product of bestemming nooit mooier voordoen dan het is.

Dit jaar zijn wij in:

Slovenië, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Griekenland, Zweden en Noorwegen

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon even sparren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op Instagram