Roadtrippen is voor veel mensen de ideale manier van reizen. In de auto stappen en maar zien waar je uitkomt; heerlijk! Voor ons is een roadtrip niet compleet zonder muziek, een goede roadtrip playlist is onmisbaar. Bepaalde nummers kunnen je weer helemaal terugbrengen naar een specifieke bestemming of die leuke vakantie. Het is ook dé manier om helemaal in de vakantiesfeer te raken voordat je vertrekt. Wij hebben vast een beginnetje gemaakt met onze roadtrip playlist op Spotify!

 

Sharing is caring! Daarom hebben we een playlist aangemaakt in Spotify met onze favoriete nummers die voor dat extra beetje beleving zorgen tijdens je reis. En via het formulier onderaan deze blog kun jij ook jouw favorieten aandragen voor de lijst. Op deze manier creëren we samen een mooie playlist met muziek voor de vele roadtrips die ongetwijfeld nog gaan komen! Denk er wel aan om de playlists offline beschikbaar te maken als je ‘m ook buiten Nederland wilt gebruiken. Tegenwoordig kun je wel binnen Europa je 4G of 3G internetbundel gebruiken zonder dat dit je extra kosten oplevert. Maar muziek streamen via Spotify kost je veel data, daarom kies ik er vaak voor om mijn favoriete playlists offline beschikbaar te maken.

De ultieme roadtrip playlist: een mix van muziekstijlen

De roadtrip playlist staat vol met allerlei verschillende nummers, van singer-songwriter tot zomerse beachvibes en van nieuwe hits tot de klassiekers. Zo ontdek je tegelijkertijd nieuwe muziek én nieuwe bestemmingen 🙂 Bij een roadtrip maakt het niet uit hoe ‘fout’ een nummer eigenlijk is. Het gaat bij muziek onderweg om de beleving, dat je lekker kunt meezingen (of een poging doen tot) en dat het nummer je achteraf weer herinnert aan die ene bijzondere plek of reis.

 

 

We zijn benieuwd naar jouw aanvullingen op deze roadtrip playlist! Volg onze playlist op Spotify en vul het formulier hieronder in om je eigen nummers toe te voegen, of laat ons in de comments hieronder welke nummers volgens jou echt niet mogen ontbreken on the road. 

Juul

Weet niet beter dan als van kleins af aan kamperen in de zomervakantie. Waar wandelen met zijn ouders toen een “must” was (wat hij ook zeker liet blijken), trekt hij nu het liefste zo veel mogelijk zijn bergschoenen aan om eropuit te gaan! Wat kan je dan beter doen dan werken in de bergsport?! Hiermee heeft hij zo’n zeven jaar elke zomer in Slovenië doorgebracht. Toen hij Britte leerde kennen, maakte hij ook kennis met haar fotocamera. Inmiddels heeft hij de bergsport als beroep achter zich gelaten en is hij hard op weg om zich wegwijs te maken in de wereld van de fotografie!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.