Winnen! Hardcover fotoboek van Fotofabriek

Tijdens onze reizen zijn we er maar druk mee: fotograferen. Met veel van onze foto’s doen we weinig, maar sommige zijn zo mooi dat ze een plekje in ons huis verdienen. Daarom maken we van onze reizen ook vaak een fotoboek. Fijn om op een druilerige Nederlandse dag nog even doorheen te bladeren óf om onze avonturen aan vrienden of familie te laten zien. Zo’n fotoboek maken we eigenlijk altijd bij Fotofabriek, vanwege de goede kwaliteit en de handige software. Wil jij ook een mooie reis vastleggen in een fotoboek? We mogen er eentje weggeven!

 

In december maakten we een geweldige reis naar Slovenië. De prachtige, winterse landschappen en de indrukwekkende natuur hebben we uitgebreid op beeld vastgelegd (in één week, maakten we ruim 1000 foto’s). Net als van onze reis naar Scandinavië, wilden we ook van deze trip een fotoboek maken. Dus toen Fotofabriek ons benaderde of we een fotoboek wilden maken én weggeven, hoefden we daar niet lang over na te denken: ja!

 

Fotoboek maken

 

We kozen voor een A4 hardcover fotoboek van 24 pagina’s. De mooiste foto’s die we in Slovenië maakten, wilden we in dit boek écht uitlichten. Daarom kozen we ervoor om alle foto’s groot af te laten drukken in het fotoboek. Een fotoboek maken kan soms behoorlijk wat tijd kosten, maar de software van Fotofabriek maakt het een eenvoudiger klusje. 

 

Het eindresultaat ons fotoboek

 

Hoe kun je winnen?

Heb je ook een mooie reis gemaakt die je graag wilt vastleggen in een fotoboek? Dat kan! Wij mogen van Fotofabriek hetzelfde fotoboek weggeven dat wij zelf voor onze reis naar Slovenië hebben gemaakt: een A4 hardcover fotoboek van 24 pagina’s! Wat moet je doen om kans te maken?

 

 • Like de pagina van Dutchies Abroad op Facebook.

 • Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel ons wat de reis die jij vast wil leggen in het fotoboek zo bijzonder maakte voor je.

 • Reageer vóór 24 maart 2018.

 

We kiezen op 25 maart het meest jaloersmakende verhaal uit op basis van de ingestuurde reacties 🙂

 

Ons fotoboek van Slovenië

 

Je kunt meteen beginnen met je fotoboek maken met de software van Fotofabriek.

 

Disclaimer: Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Maar ik deel niets anders dan mijn persoonlijke mening 🙂 

Total
542
Shares

16 reacties

 1. Hoi Juul en Britte!

  Het is alweer drie jaar geleden dat ik een rondreis maakte door Nieuw Zeeland, zo een ontzettend mooi land. Ik had online m’n fotoboek al helemaal klaar tot een software update alles overhoop gooide. Helaas heb ik het daarna niet meer opgepakt, super zonde! De reis met ijsklimmen, raften, Mount Doom, de Tongariro crossing, delta vliegen en nog veel veel meer moet zeker vastgelegd worden!

 2. Hoihoi!

  Onze inzending, wij zijn aan het rondtrekken door Europe, nu al 4 maanden! We zouden graag een groot fotoboek maken met alles erop en eraan willen. Zoveel prachtige omgevingsfotos van Spanje, Portugal, Frankrijk, het is teveel om te kiezen! Ook het leven in het busje ontbreekt niet. Het zou een prachtig boek zijn voor familie en vrienden, maar voornamelijk voor onszelf!

  Fijne verjaardag! Proost!

 3. Leuk! Ik volgde jullie al op Facebook of course! (Evelyn Zls). Ik ben met mijn vriend longboarden de wereld over aan het reizen en zo’n boekje zou wel heel vet zijn om alle momenten in vast te leggen!

 4. Leuk zeg, een fotoboek is altijd een mooie manier om een fysieke herinnering aan een reis te hebben. Afgelopen januari ging ik naar Spitsbergen en zagen we onder andere het Noorderlicht. Ik zou graag een mooi fotoboek van die reis maken 😉

 5. Ik moet nog drie fotoboeken maken dus dat zou goed van pas komen. Fotoboeken zijn altijd zo leuk om te bekijken. Op die manier gaan de herinneringen niet verloren. Ik zou graag een fotoboek van Berlijn willen maken 🙂

 6. Ik moet nog steeds een fotoboek maken van mijn reis door Thailand. Een bijzondere reis omdat ik voor het eerst alleen op reis ging en voor het eerst naar Azië. Op de foto’s zie je dat ik er ontzettend van geniet. Dat moet ik natuurlijk vastleggen in een fotoboek.

 7. Wat een mooie kaft! Een leuk ideetje voor deze wijactie!

  Van elke reis maak ik altijd een fotoalbum. Maar ik wil nog weleens de weekendjes vergeten! Daarom wil ik een album maken van de weekendjes weg die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Dat zijn Brugge, Rome, Roemenie en de Zaanse Schans.
  Zo is mijn boekenkast met fotoalbums weer up to date en kan ik ook wegdromen bij de korte vakanties.

 8. Ik maak altijd een fotoboek van onze reizen. Een mooie herinnering van een bijzonder moment. De reis waarvan ik graag een fotoboek wil maken moet nog plaatsvinden: roadtrip Alaska. En nu maar duimen!

 9. Jaaaaa, ik doe heel graag mee!

  Ik zou graag een boek over IJsland maken. Tijdens deze reis is er ingebroken in mijn huis. Ik word hier dagelijks aan herinnerd. Met zo’n mooi boek kan ik makkelijker terugkijken op de mooie kanten van die reis.

 10. Wat een leuke winactie! Ik moet nog steeds een fotoboek maken van het afgelopen halfjaar in Israël. Het is een van de eerste landen waar ik me echt thuis voelde en niet constant van plek naar plek wilde verplaatsen. Het idee was om hier een maand of 2 te blijven en dan naar het volgende land te verplaatsen, maar ik bleef uiteindelijk zo lang dat zowel m’n zusje als mijn moeder besloten om me hier op te komen zoeken. Extra leuk om hen dus in de tussentijd gezien te hebben én te laten zien wat voor prachtig land het is 🙂

 11. De eerste keer dat ik naar Indonesië ga samen met mijn lieve zus!
  Deze reis gaat komende week plaatsvinden, ik heb er zin in en hoop veel mooie en bijzondere momenten vast te gaan leggen! Een prachtig fotoboek mag daarna natuurlijk niet ontbreken.

 12. Hoi! In 2014 heb ik een half jaar high school gedaan in Nieuw Zeeland. Ik heb een fantastische en overgetelijke tijd gehad. Afgelopen zomer ben ik terug gegaan naar mijn thuis in Nieuw Zeeland. Ik heb veel vriendinnen en ook mijn gastgezin weer gezien. Het was geweldig en het voelt echt als thuis. Deze mooie terugkomst heb ik nog niet vastgelegd in een fotoboek dus als ik deze win, kan ik voor altijd mijn mooie avontuur herbeleven.

 13. Wat een leuke winactie!
  Het zou super zijn als ik het fotoboek zou winnen. Sinds vorig jaar maak ik van elke reis een fotoboek. Dit jaar ga ik met mijn vriend backpacken in Engeland. Dit wordt de eerste keer dat we echt gaan backpacken. Erg leuk natuurlijk en dat is ook zeker een herinnering die we niet gaan vergeten. Maar dan is het natuurlijk extra leuk om door een (gewonnen)fotoboek te kunnen bladeren en zo onze ervaring ook goed te kunnen delen!

 14. Ik wil een prachtig boek zoals jullie maken van een super mooie vakantie in Thailand afgelopen februari.! Een onvergetelijke vakantie die ik graag nog eens over wil doen, nu mijn vriend nog zover krijgen. De herinneringen uit dit fotoboek zal hieraan bijdragen hoop ik zo.

 15. Twee jaar geleden stapte ik op het vliegtuig naar Australië voor een nieuw avontuur! Ik ben daar uiteindelijk een jaar gebleven en te gekke dingen meegemaakt. Gewerkt als au pair, gewerkt op een bananen plantage en veel rond getrokken. Van slapen in een kamer met 30 man tot slapen in een campervan op een verlaten strand en de zonsopgang bekijken met de voetjes in het water. Ik mis het nog elke dag en zou graag de herinneringen willen vastleggen in zo’n mooi boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Pin It on Pinterest